07/12/2017

Dinsdag 14 november was er in bistro de Roos weer een feestelijke uitreiking van maar liefst 6 cheques van in totaal EUR 15.250,=, door de Lionsclub Rijnsburg-Valkenburg aan diverse goede doelen. Dit hoge bedrag was mede mogelijk gemaakt door een spontane donatie op de Corso avond van EUR 1.000,= door het Rijnsburgse bedrijf Heemskerk Fresh en Easy.

 

 

Ook nu weer maken wij kennis met de mensen achter de inspirerende verhalen; Jan klok die de 2 paters in Merauke steunt om een hospitaal te bouwen voor de lokale gemeenschap. De ouders van Tom, die vertellen dat Tom mede door de financiele steun weer zelfstandig met hulp van Stichting Hulphond het huis uit kan. De heer en mevrouw van der Meij, die met de gift de bus van de Voedselbank weer de komende 5 jaar kan onderhouden. En natuurlijk Martina Teichen die zich voor de stichting Jeevan Jyot inzet, om kinderen in India scholing en eten te geven zodat ze niet aan de kinderarbeid hoeven. 
Maar ook de broer van Piet Smaling van Het Huisgezin, die vertelt hoe zijn broer samen met zijn vrouw Annemarie in Friesland een veilige plek creëert voor 10 tienermoeders. En last but not least de jonge mannen en vrouwen van de World Servants Rijnsburg die in Myamar gaan bouwen aan verandering, maar vooral ook aan doktershuizen om de lepralijders daar te helpen. 
Kortom een inspirerende avond met inspirerende mensen, die ons als Lionsclub weer de energie geeft om ook volgend jaar weer bij onze geweldige sponsors veel geld op te halen voor nieuwe goede doelen. Mede namens de ontvangers danken we dan ook iedereen die haar (financiële) steentje heeft bijgedragen om deze donaties mogelijk te maken. Ook in 2018 hopen we weer op jullie steun.