16/04/2018

Voorbereidingen 13e “Rijnsburg Open” Golftoernooi in volle gang

Het is inmiddels een traditie geworden: in de lente organiseert Lions Club Rijnsburg-Valkenburg een golftoernooi. De voorbereidingen voor het evenement zijn in volle gang. Op dinsdag 22 mei 2018 zal dan ook alweer het dertiende Lions Golftoernooi, het ‘Rijnsburgs Open’, plaatsvinden. De opbrengst van het evenement komt ten goede aan de “Stichting Zonder Naam”, die ieder jaar een uitgaansdag organiseert voor o.a de bewoners van het Zeehospitium en gezinsvervangende  tehuizen in de regio.

Er wordt een PAR-3 9-holes baan uitgezet. De deelnemers zullen dit parcours tweemaal lopen. De Lions Club zorgt voor een compleet programma met een golfwedstrijd, koffie en andere drankjes en afsluitend een uitgebreid warm chinees buffet. De eigen bijdrage bedraagt € 75 per persoon, dit is “all inclusive”! Het toernooi start om 12.30 uur met ontvangst en een broodje in het clubhuis van IJsclub ‘t IJswaerd en wordt rond  17.30 uur afgesloten. Na afloop is er een uitstekende gelegenheid om na te praten in “’t IJswaerd” onder het genot van een drankje bij een gezellig buffet! Als u uw partner wil laten meegenieten van het buffet, dan kan dat. De kosten hiervoor zijn dan €25,-.

De Lionsclub Rijnsburg-Valkenburg heeft de organisatie van dit evenement in handen en doet er alles aan om dit in goede banen te leiden. Dit golftoernooi wordt onder meer ondersteund door de Raad Makelaars, Camping Koningshof, Grimbergen Installatie techniek, Bouwton, Vink systemen en Plantlab. Daarnaast is er ook veel belangeloze medewerking van anderen, zo worden het  terrein beschikbaar gesteld door Thomas de Mooij, de Rijnsburgse Boys, Korfbalvereniging Madjoe en de Rijnsburgse IJsclub. 
Ieder jaar wordt veel moeite gedaan om de baan te verbeteren en interessanter te maken.

Schrijf nu in! U kunt uzelf en eventuele partner(s) opgeven via Kees Mulder, telefoon : 06-37550255 of via een mailtje aan Kees Mulder (cj.mulder@ziggo.nl).

We hopen u op het toernooi te kunnen begroeten!