26/04/2019

Golfen voor het goede doel: Klimmen tegen MS

Op woensdag 29 mei 2019 organiseert de Lionsclub Rijnsburg-Valkenburg het 14e Rijnsburgs Open Golftoernooi. Ditmaal vindt het toernooi plaats op de nieuw aangelegde golfbaan van de Oegsteester Golclub OGC aan de Van Houdringelaan 15 in Oegstgeest. De opbrengst van het toernooi gaat naar ‘Klimmen tegen MS”. Multiple Sclerose is een ziekte die het centrale zenuwstelsel aantast. Volgens artsen zal het nog jaren duren voordat hier een effectieve behandeling voor wordt gevonden. Dit kan alleen versneld worden door meer onderzoek te doen en daar is geld voor nodig. 
Bij de Rijnsburger Erik van der Plas is deze ziekte recent vastgesteld. Hij is niet bij de pakken neer gaan zitten en gaat met zijn vriendengroep voor de tweede maal de Mont Ventoux beklimmen om daarmee geld op te halen voor onderzoek. Ook op de radio Bollenstreek Omroep wordt wekelijks aandacht besteed dit goede doel.

Deelname aan dit toernooi kost €95 per persoon (OGC leden krijgen een tientje korting) waarvoor een ‘all inclusive’ programma wordt geboden met mooie prijzen voor de winnaars. Ook een afsluitende Nearywedstrijd en een Chinees buffet maken deel uit van het programma. Als u uw niet meegolfende partner wilt laten meegenieten van het buffet bedragen de kosten voor hen €25. Het programma start om 13.15 en wordt omstreeks 20 uur afgesloten in het mooie clubhuis van OGC. 

Schrijf nu in! Opgave bij Kees Mulder, telefoon 0637550255 of via een email naar cj.mulder@ziggo.nl. Wij hopen u op het toernooi te mogen begroeten!