Goede Doelen Krant geeft kijkje in de keuken Lionsclub Rijnsburg-Valkenburg

De Lions Clubs International bestaat 100 jaar. Om dat te vieren worden wereldwijd acties georganiseerd waarvan de opbrengst naar goede doelen gaat. De Lions Club Rijnsburg-Valkenburg doet dat onder meer met deze Goede Doelen Krant. 

De internationale Lions organisatie is nog altijd een springlevende organisatie die zich wereldwijd inzet voor de samenleving. De kenmerkende kracht van de Lions zit echter op lokaal niveau. Daar zijn de leden geworteld en steken ze de handen - vaak letterlijk – uit de mouwen. Zo ook de Lions Club Rijnsburg-Valkenburg. In dit lustrumjaar zet zij zich in, door middel van diverse acties en in het bijzonder via deze Goede Doelen Krant, om geld in te zamelen voor de Stichting Het Vergeten Kind, Kids Say No en een dagje uit met de Leo’s (jongere leden die zich voor de samenleving inzetten). 

In deze krant wordt teruggeblikt op acties die de Lionsclub in het verleden heeft opgezet; leest u over de Leo’s en krijgt u een kijkje in de keuken bij De Lionsclub Rijnsburg-Valkenburg. Er is en blijft voor de Lions meer dan genoeg te doen om ook de komende 100 jaar gemotiveerd door te gaan. Maar voor nu is het tijd om bij deze mijlpaal stil te staan en een mooi resultaat te behalen voor alle vergeten kinderen.

Download de Goede Doelen Krant (PDF, 5MB)